Meghalt Robert De Niro 19 éves unokája: az édesanya szívszorító posztban jelentette be

Robert De Niro szintén színész lánya elvesztette egyetlen gyermekét: meghalt Leandro De Niro Rodriguez.

2023. július 3., 12:18

Szerző:

Meghalt Robert De Niro legidősebb lányának egyetlen fia. A tragikus hírt Drena De Niro színésznő közölte az Instagramon az alábbi posztban. Leandro De Niro Rodriguez mindössze 19 éves volt, és halálának pontos okát nem tették közzé, de az alábbi poszt egyik kiszólása homályosan utal arra, hogy mi vihette el a fiatalembert.

Robert De Niro most 79 éves, örökbefogadott lánya, a szintén színészként ismert Drena De Niro 51. Ő írja a fiáról a következőket, egy ponton megemlítve a fiú édesapját, Carlos Mare képzőművészt is:

„gyönyörű, édes angyalom. Nincsenek szavak arra, nem lehet elmondani, hogy mennyire szerettelek attól a pillanattól kezdve, hogy éreztelek a hasamban. Te voltál minden örömöm, a szívem, minden, ami valaha is tiszta és igazi volt az életemben. Bár veled lehetnék most. Veled akarok lenni most. Nem tudom, hogy élhetek tovább nélküled, de megpróbálom folytatni, továbbadni azt a szeretet és fényt, amit azért érezhettem, mert a mamád lehettem. Annyira mélységesen szerettünk és örültünk neked, és azt kívánom, hogy bár elég lett volna ez a szeretet ahhoz, hogy megmentsen téged. Annyira sajnálom, kisbabám, annyira sajnálom, Carlos Mare. Nyugodj békében az örök paradicsomban, drága kisfiam.”

Alább lehet megtekinteni a tragikus bejelentést tartalmazó posztot.

(Kiemelt kép: ANGELA WEISS/AFP)