Meggyes Dávid kiborult, Horváth Gréta kemény szavakkal reagált: Kiderültek Dávid „turpisságai”

Meggyes Dávid a Párharcban sírva fakadt Horváth Gréta kisfiára gondolva, hát az anyuka most megmondta a magáét.

2023. december 5., 11:57

Szerző:

Meggyes Dávid a múlt héten egy érzelmes jelenetet produkált a Párharcban: sírva beszélt arról, mennyire fáj neki, hogy nem tarthatja a kapcsolatot volt felesége kisfiával. Meggyes Dávid és Horváth Gréta két éve mentek szét, és a realityszereplő-üzletember szinte rögtön össze is jött Stana Alexandrával, akivel együtt szerepel a Párharcban. És akivel pont most költöztek szét.

Mindenesetre Stohl András az alábbi adásrészletben meg is jegyzi, hogy meglepi, hogy Meggyes Dávid így elérzékenyül, ha a kisfiú szóba kerül, hiszen „nem is a te fiad”. Erre a férfi a következőket mondja:

„3 éves volt, amikor mi Grétával megismerkedtünk, és gyakorlatilag az én kezeim között lett belőle igazi kis 8 éves férfi, amikor el kellett, hogy engedjem.”

Ebben a posztban található a jelenet.

A fentiekre most Horváth Gréta, Meggyes Dávid exe és a szóban forgó kisfiú édesanyja a következőket mondja most a Story.hu-nak:

„miután kiderültek Dávid »turpisságai« – amiből a média csak egy apró szeletet látott és hallott –, egyetlen egyszer sem kereste a kisfiamat.”

Horváth Gréta többek között arra is emlékeztet, hogy a kisfiúnak van apukája, és nem érzi, hogy Meggyes Dávidnak bármi keresnivalója lenne még az életükben:

„nekem a gyerek lelki egészsége a legfontosabb, ezért sem taglaltam az eseményeket, a történéseket, amik egyébként számomra is megdöbbentőek voltak, nemhogy egy 7-8 éves gyerek számára… Köszönöm szépen, mi jól vagyunk, és Dávidnak nincs keresnivalója az életünkben.”

(Kiemelt kép: a Párharc Instagramja)