Magyar Pétertől megkérdezték, hogy a szőke vagy a barna hajú nőket szereti-e: ezt a választ adta

Magyar Pétert gyakran kérdezik a szerelmi életéről is. 

2024. július 26., 07:25

Szerző:

Magyar Péter ezúttal a TikTokon jelentkezett be, és válaszolt a villámkérdésekre, amiket az internetezők tettek fel neki. A TISZA Párt elnökével kapcsolatban azonban nemcsak a politikai terveire voltak kíváncsiak az emberek, hanem gyakran kap kérdéseket a magánéletével kapcsolatban is. Most pedig terítékre került, hogy milyen típusú nők jönnek be a politikusnak.

Korábban megírtuk, hogy Magyar Péter felől sokan érdeklődtek néhány hete, hogy vajon a szinglik táborát erősíti-e. Később kiderült, hogy a politikus és a párja, Evelin szakítottak. A belsőépítész tavasszal még szinte minden politikai rendezvényre elkísérte a párját, ám úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk zátonyra futott. Most azonban Magyar Péter röviden és tömören elmondta, hogy a szőke vagy a barna hajú nőket preferálja-e:

„Mindkettő” 

– reagált a politikus.

Magyar Péter azonban kapott egy másik érdekes kérdést is az asszisztensével kapcsolatban, akivel nemrég közös fotót is megosztott. Egy internetező ezt a kérdést tette fel: „Ili az asszisztensed vagy a munkahelyi crushod?” A crush magyarra fordítva egy olyan személy, aki ki nagyon bejön, tetszik.

„Erre inkább nem válaszolok”

– mondta Magyar Péter.

A rövid videót ön is megtekintheti: 

(Kiemelt kép: Magyar Péter Instagramja)