Konyhafőnök VIP: egyre kínosabb Rácz Jenő csapatának viselkedése

Az egyik piros csapat hatalmas csalódást okozott Rácz Jenőnek a Konyhafőnök VIP előző adásában.

2021. december 8., 14:12

Szerző:

A Konyhafőnök VIP már a középdöntőnél tart, ez az a forduló, ahol a versenyzők háromfős csapatokban mérik össze tudásukat kifejezetten nehéz feladatokban. Ezen a ponton általában a leendő séfek nem szoktak kimagaslóan teljesíteni, az elmúlt évadok tapasztalatai alapján nem könnyű összehangolódni másik két olyan versenyzővel, aki amúgy szintén nem mozog otthonosan a konyhában. 

Az idei évadban azonban van egy csapat, akik a szokásoshoz képest is alulteljesítenek. Rácz Jenő versenyzői, Rába Tímea, Muri Enikő és Nagy Sanyi annyira nem tudnak együtt dolgozni, hogy már a második alkalommal fulladt kudarcba a főzésük. Elsőre az elkészítendő tortájuk landolt a kukában, Rácz Jenő tányérostul, kóstolás nélkül dobta ki a művet. Már akkor érezhető volt, hogy egyáltalán nincs meg az összhang a celebek között, sokat vitatkoztak munka közben, a végén pedig egymásra mutogattak. A keddi adásban pedig ezt csak fokozták.

Az első feladat úgy kezdődött, hogy Rába Tímea egészségügyi okokra hivatkozva nem akarta elvállalni a konyhafőnök szerepét, majd mégis rászánta magát, és bár nem volt zökkenőmentes a főzésük, bezsebelték a pontot. A második feladat azonban igazi mélyrepülés volt. Muri Enikő konyhafönökként nem tudta összefogni a csapatát, és végül alig tudtak kivinni valamit a zsűri elé. Mikor Rácz Jenő rákérdezett, hogy mi volt a baj, az énekesnő a csapattársait kezdte el hibáztatni. A séf ezek után közölte vele, hogy ha lehet, ő még nagyobbat hibázott, hiszen nem volt elég körültekintő konyhafőnök. 

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)