Kómában fekszik egy ismert magyar zenész, megdöbbentő okból

Egy hete kómában fekszik, érintésekre reagál, de nem tud felébredni.

2022. július 17., 13:46

Szerző:

Kómában fekszik Ribarics Tamás, a Tales of Evening nevű rockegyüttesből, illetve a Metál mesék című sorozatból ismert, Riba néven szólóban is játszó zenész. Állapotáról a Facebookján egy olyan posztban adott hírt valaki, amit Ribarics Tamás nevében egy ismerőse-hozzátartozója szövegezett meg, tájékoztatva a rajongókat a helyzetről:

„ezeket a sorokat sajnos nem én vetem az online tér papírjára, de úgy vegyétek mintha én szólnék hozzátok. Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő, nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni.

Amint arra a Blikkcikke is felhívja a figyelmet, az egy hete kómában fekvő zenész a közlemény szerint érintésekre azért reagál:

„családom, barátaim, zenésztársaim szólnak hozzám, érzem. Egyelőre sajnos mozdulatlan vagyok, de ki akarok jutni a sötétből … utálom, nem látok … keresem a fényt, megyek, lépteim még bizonytalanok, de nem adom fel. Érintésre reagálok, megremegek. Könnyem csordul … tudom, a tiétek is, de … kapaszkodom erősen. Tudom, hogy velem vagytok… Én nem adom fel, ti se tegyétek!”

(A kiemelt kép illusztráció, fotó: Shutterstock/nimito)