Botrány Klapka György fiának a temetése körül, nem teljesült Dennis végakarata

Klapka György fia, Klapka Dennis az édesanyja mellett szeretett volna nyugodni. 

2022. szeptember 8., 07:12

Szerző:

Klapka György fia, Klapka Dennis 34 éves korában hunyt el.  A férfi hosszú ideje küzdött epilepsziás rohamokkal. A családjával nem ápolt közeli viszonyt, az édesanyja Mary Zsuzsi halála pedig rendkívül fájdalmas pont volt az életében. Az elhunyt férfi utolsó kívánsága az volt, hogy majd az imádott édesanyja mellé temessék el, de ez végül nem így lett. 

Klapka Dennist tegnap délelőtt fél 11-kor búcsúztatták el Budapesten, a Fiumei Sírkertben. Klapka Dennis 5 testvére és 3 barátja volt jelen a búcsúztatón. Az egyik barát felháborodva mesélt a Blikknek a temetés körülményeiről. 

„Én úgy tudtam, a hamvasztás után urnás temetés lesz, és nagyon meglepődtem, amikor láttam, hogy szétszórják a földi maradványait. Ez megrázott és kiborított, hiszen mindenki tudta, hogy Dennisnek egyetlen kívánsága volt csupán, szeretett volna az édesanyja mellett nyugodni a halála után, mivel ő volt a legfontosabb ember az életében, akinek az elvesztésével sosem tudta magát túltenni. Ezt Sandy is pontosan tudta, mégsem vette figyelembe. Milyen testvér az ilyen? Szegény Dennis eleget szenvedett, küzdött a démonjaival és a függőségeivel élete során, és így még a halála után sem nyugodhat békében, úgy, ahogyan ő szerette volna”

- mesélte a neve elhallgatását kérő barát. 

Az ismerős azt is elmondta, hogy a temetés maga sem volt túl méltó a barátjához, ugyanis körülbelül 12 percig tartott és látszott, hogy minél előbb szeretnék lezavarni. A gyász állítólag egyik testvéren sem látszódott, rezzenéstelen arccal várták a szertartás végét. A férfi azt is sajnálja, hogy Dennis barátai nem tudtak részt venni a temetésen, mert a testvérek nem árulták el, hogy hol és mikor lesz a búcsúztató, valamint sírhelye sincsen így később sem tudnak kilátogatni hozzá. 

Még több Klapka Dennis

Klapka Dennis az édesanyja, Mary Zsuzsi miatt akart meghalni

Klapka György fia a macskáira hagyta a vagyonát

Meghalt Klapka György fia

(Kiemelt kép: dfp - Trenka Attila)