Klapka Dennis az édesanyja, Mary Zsuzsi miatt akart meghalni

Klapka Dennis egy barátai szerint a halálba itta magát.

2022. augusztus 9., 07:45

Szerző:

Péntek éjjel elhunyt Klapka Dennis, azaz Klapka György üzletember és Mary Zsuzsi énekesnő fia. A férfi hosszú ideje küzdött epilepsziás rohamokkal, egy ilyen rohan vitte el – csupán 34 évet élt. Most barátai nyilatkoztak róla a Bors című lapnak, beszámolva arról, hogy Klapka Dennis mennyire nehezen találta a helyét a világban, és hogy legtöbb családtagjával sem volt jó viszonyban.

„Ez a szegény fiú több mint tíz éven át emésztette magát anyukája halála miatt és az utóbbi időben szinte már csak arról beszélt nekem, hogy miatta halt meg Zsuzsi, mert nem volt mellette és nem figyelt rá eléggé. Számtalanszor hallottam tőle, hogy számára már csak az hozhat megnyugvást, ha az anyja után megy és bocsánatot kér tőle odaát. Meg akart halni...”

– többek között ezt meséli Klapka Dennisről régi barátja, Rita.

„Dennist rettenetesen bántotta, hogy a testvérei elfordultak tőle. [...] Ha csak egyikük megkérdezte volna tőle, hogy hogy van, érezte volna, hogy tartozik valahová és talán nem dobja el a gyógyszereit és nem issza magát szó szerint a halálba”

– teszi még hozzá a régi barát arról, hogy a férfi hogyan és miért halhatott meg. Klapka Dennis minden vagyonát egy macskamenhelyre hagyta. erről ide kattintva olvashat részletesebben korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)