Keleti Andrea vallomása: Nem bírtam a kövérkés, idősödő Andit

A táncosnő nem mindig volt elégedett önmagával. 

2022. április 28., 12:40

Szerző:

Keleti Andrea újra elégedett önmagával és szeret tükörbe nézni, legfőképp azért is mert, jó pár plusz kilótól megszabadult az elmúlt évek során. Azóta a táncosnő nagyon figyel rá, hogy a súlyát megtartsa, valamint a szépségápolásról sem feledkezik meg. Kiderült, hogy kés alá azonban sosem feküdne. 

„Félnék, hogy eltűnnek a vonásaim, amihez elég lenne már egy szájfeltöltés is. Igazából nincs is mit tenni, mint elfogadni, hogy én sem leszek már fiatalabb… Ez nem azt jelenti, hogy ne vetnék be pár női praktikát. Az utóbbi években sokat dobott az önbizalmamon, hogy lefogytam. Nem bírtam a kövérkés, idősödő Andit”

- mondta a Best Magazinnak Keleti Andrea, amit az nlc.hu szúrt ki. 

A népszerű táncosnő arról is beszélt, hogy míg korábban a bőpulcsikat preferálta, hogy elrejtse a plusz kilókat, ma már bátran veszi fel a merészebb, szűkebb darabokat, sőt még fürdőruhában is jól érzi magát. Keleti Andrea szerencsére a súlyát is tartja. 

„Volt idő, hogy bő pulcsiba rejtettem magam, ezzel szemben most örömmel bújok szűk farmerbe, rövid sortba, de még fürdőruhába is! Hősiesen tartom a súlyomat, már csak a ruhatáram miatt is. Ebben sok régi darabom is van”

- nyilatkozta a táncosnő a lapnak.