Hihetetlen, kik töltik Károly királlyal és Kamilla királynéval a karácsonyt

Károly király és Kamilla királyné már készülnek az ünnepekre. 

2022. december 21., 14:15

Szerző:

Különleges lesz az idei karácsony a királyi családban! Ez lesz az első alkalom, hogy Erzsébet királynő nélkül ünnepelnek. Károly király és Kamilla királyné olyan személyeket is meghívhatnak, akik korábban nem kaptak meghívást. Az azonban szinte már biztos, hogy Harry herceg és Meghan Markle nem ünnepelnek az Egyesült Királyságban.

Kiderült, hogy András herceg volt felesége, Sarah Ferguson is a királyi családdal ünnepelhet, pedig erre hosszú évekig nem volt példa, de több távolabbi rokon és unokatestvér is meghívást kapott. Érdekesség, hogy Kamilla királyné gyermekei is először kapnak meghívást a royal karácsonyra. 

Tom Parker Bowles és Laura Lopes már családos emberek, de nem tudni, hogy egyedül érkeznek vagy a házastársaikkal, gyermekeikkel. Kiderült, hogy Kamilla királyné nagyon szeretné, hogy a gyerekei idén velük legyenek a szeretet ünnepén - írja az Elle.

A pletykák szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné fognak ajándékot küldeni Harry herceg és Meghan Markle gyermekeinek, de a felnőttek nem fognak ajándékozni, ugyanis a viszony közel sem mesés közöttük. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)