Jakupcsek Gabriella vallomása a válásáról: Nem volt más választásom

Jakupcsek Gabriella őszintén beszélt arról, miért érezte úgy, hogy új életet kell kezdenie. 

2023. május 18., 07:46

Szerző:

Jakupcsek Gabriella több, mint 10 évig volt Máté Gábor színész-rendező felesége, sok évvel ezelőtti válásuk sokakat meglepett. 

A televíziós műsorvezető most egy friss interjúban a Nők Lapjának beszélt arról, miért döntött a válás mellett, amelyet a Blikk szemlézett.

„Harmincévesen az ember csak ezt teheti. Ha ez később történt volna, lehet, nem így döntök. De akkor nem volt más választásom. Én nem az az ember vagyok, aki benne marad a kompromisszumokban, és akkor annyira megbántott voltam a nőiségemben, hogy nem láttam más lehetőséget. Ha ez negyven- vagy ötvenéves koromban jön, lett volna miről tárgyalni”

– mondta a sztár, aki később újra megtalálta a boldogságot, hiszen 30 éve együtt él második férjével, Kliegl Ádám operatőrrel.

Szakmai életében is voltak hullámvölgyek, 2015-ben váratlanul elküldték a köztévétől, ami nagyon megviselte. 

„Nagyon rosszul esett, mert én nem az az ember vagyok, akit ki szoktak rúgni. Megszenvedtem, majdnem belebetegedtem ebbe a méltatlan helyzetbe. Jó fél év telt el, mire sikerült felmérnem a lehetőségeimet és talpra tudtam állni. Az én erőm abban rejlik, hogy mindig tudok mást csinálni, hogy szorgalmas vagyok, hogy tudok újrakezdeni”

 mondta erről. 

(Kiemelt kép: ATV Instagram oldala)