Házasodna a gazda: ők az új évad szereplői, akik a szerelmet keresik

5 férfi és 3 nő az új évadban.

2022. április 25., 08:40

Szerző:

Az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának új évadja vasárnap este kezdődött el. Öt férfi és három nő mutatkozott be az új szériában. A Blikk most összeszedte a legfontosabb tudnivalókat a gazdákról, akik a szerelmet keresik. A műsorvezető továbbra is Nádai Anikó.

Sándor Alfonz: a 21 éves férfi Erdélyben él és dolgozik, valamint állattenyésztéssel foglalkozik. Néhány évvel ezelőtt autóbalesetet szenvedett, egy sebhely pedig az arcán a mai napig meglátszik. 

Bartalos László: A Szlovákiában élő férfi 33 éves, zöldség és takarmánynövények termesztésével foglalkozik, valamint elárult egy olyan szituációt is, amikor egy randevúja a rendőrök között végződött:

„Amikor hajnalban indulunk haza, rossz felé indultam el a főúton, ami egyirányú utca volt, igaz hamar rájöttem és megfordultam, de akkor már késő volt, mert jöttek a rendőrök. Végül tisztáztuk a helyzetet és elengedtek”

- mesélte a Blikknek a férfi.

Bene Veronika: a 41 éves nő egy lovasgazdaság üzemeltetésével foglalkozik, valamint Bogácson növénytermesztéssel is keresi a kenyerét. A lapnak elárulta, hogy egyszer megvásárolt egy lovat, mert a sajátja beleszeretett. 

„Az egyik versenyre Mandula nevű lovammal érkeztem, aki szerelembe esett a szomszédos bokszban lévő Rumbába, akit így kénytelen voltam megvásárolni”

- mondta.

Csizik Éva: Hernádon él és 45 éves. A gazdaasszony lótartással foglalkozik, valamint egy rehabilitációs központ kialakításán is dolgozik a mindennapokban. A nő megmentette egy halálraítélt ló életét, aki neki köszönhetően többhónapos kezelés után felgyógyult több mint egymillió forintot keresett háromévnyi versenyzés alatt.

Horváth Hanna: A 38 éves gazdaasszony a munkában nagyon sikeres, ám a szerelemben kevésbé. Növénytermesztéssel, állattartással és vendéglátással foglalkozik. Egy férfi nemrégiben csúnyán átverte, ugyanis hazudott még a nevéről is, valamint a korával kapcsolatban is, de még vállalkozása sem volt, mint később kiderült. 

Kövesdy Zsolt: a díjugrató zsoké Cegléden él és már kétszáz versenyen kapta meg a legjobbnak járó díjat. Kiderült, hogy a lányszöktetés sem lenne új feladat neki.

„Volt egy lány, akinek nagyon szigorú szülei voltak, nem engedték randevúzni, ezért úgy döntöttem, megszöktetem. A szúnyoghálón keresztül sikerült kijutni a házukból. Azóta már mindenki nevet a történteken”

- mesélte a férfi.

Lakatos Péter: egy igazi szakmaváltó, ugyanis külkereskedelmi főiskolán végzett, de végül a 47 éves férfi állattartással foglalkozik Szúcson. Kiderült, hogy egyszer a saját jószága támadta meg, ám a lélekjelenlétének köszönhetően nem lett nagyobb baj. 

Varga Róbert: a 34 éves férfi a családi vállalkozásban dolgozik, ahol földműveléssel és zöldségtermesztéssel foglalkoznak Csólyospáloson. A gazda korábban már élt házasságban, ám hiába próbálkoztak párterápiával is, a feleségével végül a válás mellett döntöttek. Hozzátette, hogy a kapcsolatuk most is nagyon jó és szeretetben nevelik a gyereküket.

Még több tévéműsor

Meglepő, kik térnek vissza: újabb sztárpárról derült ki, hogy vállalják a TV2 régi-új vetélkedőjét

Így énekelt Tóth Gabi a TV2 szombat esti showműsorában

Nem fogja elhinni, ki lesz az RTL Klub új műsorvezetője!

(Kiemelt kép: Házasodna a gazda Instagram-oldala)