Gömöri András Máté 110 kiló lett

Ebből most már le szeretne adni.

2022. február 15., 08:29

Szerző:

Gömöri András Máté az Operettszínház társulatának tagja, de a tévénézők többek között a Barátok köztből, A mi kis falunkból vagy a Keresztanyuból is ismerhetik őt. A 29 éves színművész idejének jó részét az utóbbi időben a testépítés teszi ki, és most az Instagramon adott hírt arról, hol tart jelenleg a gyúrásban: 110 kilónál. Amint írja, ebből most egy kicsit le szeretne adni a következő versenyig:

„a 110 kg-os testsúly volt a cél, persze minőségi tömegben, amennyire naturálban lehetséges, amit a 6. hét elejére el is értem. Természetesen fedett vagyok, de folyamatosan erősödtem és a hasznos tömeg is szépen jött. Most az Erőemelő OB-ig szépen lassan elindulok súlyban vissza, az erő és az izomtömeg lehető legmaximálisabb megtartása mellett. Egyrészt -105 kg-os súlycsoportban akarok az IPF OB-n versenyezni, másrészt a színpad és a kamera is jobban kedveli, amikor nem vagyok akkora, mint az Auróra romboló hajó.”

A képet látva valaki arra a kommentre ragadtatta magát, hogy „Mi lett belőle? Egy csinos operetténekesből!” Erre Gömöri András Máté a következőképpen válaszolt:

„sosem voltam énekes, pláne nem operetténekes. Színész vagyok és profi sportoló lettem, ha már kérdezte!”

Edzés, erő, izom

Hihetetlen változás: Csuti látványosan kigyúrta magát a szakítás óta

Vásáry André látványos átalakulása: szinte rá sem ismerni már az énekesre

Íme, Nyári Dia mennyi edzés után jutott el odáig, hogy már maratonra készül

(Kiemelt kép: Gömöri András Máté Instagramja)