Frabato: Marsi Anikó és Palik László újra össze fognak jönni

Az ősi mágus szerint egyikük kapcsolata sem lesz tartós.

2021. augusztus 11., 06:12

Szerző:

Mint ahogy azt a 168 óra is megírta, komolyodni látszik Marsi Anikó és új párja, Gyarmati Gábor kapcsolata. A Tények műsorvezetője ugyanis a lesifotók alapján a munkahelyére is bevitte szerelmét, hogy bemutassa kollégáinak. Megkérdeztük Frabatót, az ősi mágust, hogy jóslatai alapján mennyire lesz tartós ez a kapcsolat.

Frabato jövendölése azonban nem sok jót ígért a pár számára. 

„Marsi Anikó és párja kapcsolata nem tart majd tovább 1-2 évnél. A 7 éves ciklusváltás alapján arra lehet következtetni, hogy Anikó és Palik László házassága valójában 3-4 éve ment tönkre, és azóta az útkeresés fázisában vannak, a mostani kapcsolataik pedig pont a 7 éves ciklusuk közepén jött, vagyis ezek inkább csak fellángolások. Ilyenkor mindig ellentétes váltás jön, vagyis az új pár külső jegyekben és belső tulajdonságokban is szöges ellentéte az előzőnek”

– kezdte Frabato, aki ezzel előrevetítette, hogy Palik Lászlónak és jelenlegi párjának, Cservenák Alexandrának sem jósol tartós párkapcsolatot. Sőt a mágus azt is elárulta, van esély Marsi Anikó és Palik László kibékülésére is. 

„Két-három év múlva pont elérnek abba a korba, amikor van egy visszaforgás, visszatekintés. Így én a számok alapján valószínűnek tartom, hogy akkor vissza is fognak térni egymáshoz”

– nyilatkozta a 168 órának Frabato.

A mágus szerint Marsi Anikó és Palik László párja is éppen egy olyan életszakaszban van, amikor keresik a saját útjukat, így részükről sem mondható véglegesnek és tartósnak a kapcsolat. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)