5 film a tökéletes vasárnap estéhez

Ezekkel a filmekkel zárhatjuk az ünnepeket.

2022. január 2., 08:21

Szerző:

A mai nappal vége az ünnepi időszaknak, ideje, hogy visszatérjünk a mindennapokba. Az alábbi 5 filmmel tökéletesen kikapcsolódhat a kemény munkahét előtt. 

Tőrbe ejtve

Super TV2, 18:30 

A sikeres és rendkívül gazdag írót, Harlan Thrombey-t holtan találják a 85. születésnapja alkalmából tartott családi parti után. Másnap egy ismeretlen személy által felbérelt magánnyomozó, Benoit Blanc állít be a családhoz, hogy kiderítse, hogyan hunyt el Harlan. Úgy tűnik, az összes családtagnak van alibije, viszont mindnek van indítéka is, ezért mindenki gyanús. Blanc nehéz helyzetben van, ezért minden tudására és fortélyára szüksége lesz, hogy felgöngyölíthesse az ügyet.

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

RTL Klub, 20:00 

Egykor a kalózok uralták a tengereket, még a királyi flotta sem volt képes kordában tartani őket. A kegyetlen kalóz, Barbossa kapitány és zord legénysége elrabolja az angol kormányzó lányát, Elizabeth-et. Will, a kovácsinas és egyben a lány szerelme elindul, hogy kiszabadítsa, de ehhez segítségre van szüksége. Kapóra jön a tömlöcben senyvedő kalózvezér, Jack Sparrow kapitány, aki ismeri Barbossát és bandáját sújtó átkot, és annak reményében, hogy visszakapja hajóját, a Fekete Gyöngyöt, alkut köt Willel, segít neki.

A kém

TV2, 21:00 

Susan Cooper közel s távol a legjobb CIA elemző, aki a legveszélyesebb bevetéseket készíti elő a háttérből. Mikor társát megölik, ő veti bele magát a munkába a terepen. Bár még sosem próbálta élesben, mindig is szerette volna érezni milyen is valódi ügynöknek lenni. Stílusa egészen egyedi, a nyelvét igencsak felvágták, az öklétől pedig érdemes félni. Az első női titkosügynök bevetésre kész, már csak egyvalamire kell figyelnie: nem lehet hibázni.

Tökös csaj

Film+, 19:00 

Jessica-t mindenki irigyli a suliban, mert ő menő csaj, teljesen elkényeztetett, és elképesztően népszerű. Egy reggel azonban egy bűnöző, Clive testében ébred, egy lopott fülbevaló miatt. Ahhoz, hogy a lány vissza tudja szerezni saját testét, meg kell találnia a fülbevaló másik felét és a tulajdonosát. A rosszfiúnak jól jött a testcsere, ugyanis így könnyedén megúszhat egy bűncselekményt, de Jessica teljesen kikészül a férfi test rejtelmeitől.

27 idegen igen

Prime, 19:00 

A Katherine Heigl által megformált Jane a legönzetlenebb lány a földön, már 27 esküvőn vett részt koszorúslányként. Most húga, Tess kéri meg őt, hogy legyen újra koszorúslány, ezúttal azonban az ő esküvőjén, ahol a vőlegény Jane főnöke, akibe mellesleg bele van esve. A sztori felkelti egy újságíró, Kevin érdeklődését, és az esküvőt ürügyként felhasználva randizni kezd a lánnyal. Totálisan eltérően gondolkodnak a házasság intézményéről, de mint mondani szokás, az ellentétek vonzzák egymást.

(Kiemelt kép: Shutterstock)