Elrabolták L.L. Junior zenésztársának lányát

Kedden tűnt el a 16 éves lány.

2021. október 29., 08:57

Szerző:

L.L. Junior egykori zenésztársa, a legendás Fekete Vonat frontembere, Fehér Tibor Beat kedden fordult kétségbeesve a rendőrséghez, mivel 16 éves kislányának nyoma veszett. Azóta kiderült, hogy Fehér Tünde Amandát akarata ellenére tartják fogva. 

A 16 éves lány szülei tudta nélkül levelezett közösségi oldalán egy szintén fiatalkorú fiúval, akivel titokban egy találkozót is megbeszélt keddre. A fiatalok beszélgetéséből kiderült, hogy a fiú a roma hagyományoknak megfelelően meg akarta szöktetni a lányt, azonban Tünde erre még nem állt készen. Azt válaszolta neki, hogy szívesen találkozik vele, de nem szökik meg, mert nem szeretné szüleit elhagyni, illetve tanulmányaival sem hagyna fel, mivel egyetemre készül. 

Mint kiderült, a lány végül találkozott a fiúval, majd be is szállt az autójába, azóta pedig nem látta senki.

„Szöktetés áldozati lettünk! Ez a fiú önkényesen a feleségévé akarja tenni az én érintetlen lánygyermekemet. A magyar törvények szerint ez bűncselekmény, a gyermekem még kiskorú”

– nyilatkozta Fehér Tibor a Borsnak. Majd azt is hozzátette, hogy azóta a fiú szülei megkeresték őt, hogy tárgyaljanak Tünde jövőjéről.

„Felhívtak videón, a lányomat is láttam, de éreztem, hogy nem azt mondja, amit szeretne… A szülők össze-vissza beszéltek, hogy bele kell törődnöm, hogy a szerelmesek együtt akarnak lenni, de a gyermekem reakcióiból tudom, hogy ő nem a saját döntése alapján van most ott. Láttam a chatelését a fiúval, elolvastam mindent, amit írtak, Tünde nem akar feleség lenni, nem akarta itt hagyni a szüleit a testvérét és az itteni életét"

– mondta a zenész a lapnak, aki azonnal feljelentést tett, amint a lánya nem ment haza a megbeszélt időre sem. 

Fehér Tibor úgy tudja, lánya Szekszárdon, vagy a környéken lehet, de nem szeretne önbíráskodni, bízik a rendőrségben, bár rettenetesen fél. 

„Én nem mehetek oda, eszembe sem jut az önbíráskodás, én soha életemben nem szegtem törvényt. A lányomnál nincs személyi igazolvány, úgy vitték el, hogy az minden vagyona, amit épp visel. (...) Félek, hogy ezek az emberek, ha véletlenül terhes lesz a lányom és elkezd nőni a hasa, egyszerűen elhajtják otthonról, mert értéktelen lesz a számukra, vagy a másik rossz, ami történhet, hogy áruba bocsátják a testét, de ebbe bele se merek gondolni. Össze vagyok törve, imádkozom egész nap, hogy valahogy hazakerüljön a lánygyermekem”

– mesélte az összetört apa.

(Kiemelt kép: Beat Facebook-oldala)