A nagy nap: zajlik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője

Nagy a titkolózás.

2021. szeptember 24., 16:36

Szerző:

Pénteken hivatalosan is összeköti az életét a tévés Várkonyi Andrea és a milliárdos Mészáros Lőrinc. Az esküvőt Alcsútdobozon tartják. Az alcsútdobozi arborétum bejárata le van zárva, biztonsági őrök védik – írja a Blikk. Már a kora délelőtti órákban folyamatosan érkeztek az autók, először valószínűleg a szervezésben részt vevők jöttek, aztán a luxusautók is elkezdtek szállingózni. Háromnegyed egy körül egy hatalmas, emeletes busz is érkezett a helyszínre.

A helyszínen megjelent a Mészáros pizzéria furgonja is, a Blikk úgy tudja, a biztonsági őrök onnan kapják az ebédet. Klasszikus zenét lehetett hallani bentről, a lap azt írja, ez talán még csak hangpróba volt. A biztonsági őrök folyamatosan járőröztek az arborétum bejárata körül. A kisbuszok, autók érkezésével egyre több biztonsági őr jelent meg a bejáratnál. Egy óra körül egy fehér kisbusz is érkezett, melyből gyerekek szálltak ki. A Blikk szerint elképzelhető, hogy Várkonyi Andrea lányának meghívottai, de nagy a titkolózás, semmit sem biztos.

Kora délután egy kisebb „incidens" volt az arborétumnál: Gulyás Balázs rendező, publicista egy Suzukival megpróbált behajtani a bejáraton az esküvő helyszínére, de a biztonságiak megállították. Később a helyszínen lévő kollégánknak azt mondta az egyik biztonsági őr, hogy nem ez volt az egyetlen ilyen eset: ketten próbáltak átmászni a kerítésen, hogy bejussanak az esküvőre, őket a hatóságok elvitték – írja a lap. A vendégek sorra érkeztek, de Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát nem látta senki feltűnni. Aztán egyszer csak leállt a mozgolódás. Bentről hangok szűrődnek ki, annyit lehet érzékelni, hogy valaki mikrofonba beszél, ami azt jelentheti, hogy elkezdődött a ceremónia.

A fotókat itt nézhetik meg!

Mi is írtunk pénteken róla, hogy nagy találgatás előzte meg a mai eseményt abban a tekintetben, hogy ki lesz az igen kimondását követő buliban a sztárfellépő. Emlékezetes, hogy az egyik lap a nyáron Jennifer Lopezre tippelt, ami értesülést a menyasszony külön posztban cáfolt az Instagramon még júliusbanA pénteken készült képeken azonban csak annyit látni, hogy az arborétum területére lesötétített ablakú, egyforma Mercedes kisbuszok érkeznek. Mostanra az is kiderült, ez nem véletlen! A helyszínen lévő fotósok és újságírók között elterjedt a hír, miszerint a vendégek a felcsúti Pancho Aréna belsejében várakoznak, onnan viszik át őket az esküvő helyszínére ezekkel a járművekkel a legnagyobb titokban, hogy még véletlenül se készülhessen róluk egy fotó sem.

Ha kíváncsi az összes, a témában írt cikkünkre, itt olvashatja el.

(Rendezvényre készülnek az Alcsútdobozi Arborétumban 2021. Szeptember 22-én Fotó: 168.hu)