Egyre többen aggódnak Kóbor János gyászoló özvegyéért

Eltűnt a nyilvánosság elől, és semmit sem tudni Kóbor János özvegyéről.

2021. december 22., 11:10

Szerző:

Kóbor János december 6-án hunyt el, a halála megrendítette az egész országot. A zenész élete utolsó hónapját kórházban töltötte koronavírus-fertőzés és annak szövődményei miatt, az orvosok a végsőkig küzdöttek az életéért, ez idő alatt felesége végig mellette volt. Az ismerősök szerint Zsóka férje halála után teljesen összetört, azóta pedig vissza is vonult, nem sokat lehet tudni róla.

Az özvegy Kóbor János halála óta egy médiumnak sem nyilatkozott, de még csak fel sem veszi a telefont, nem reagál a megkeresésekre. Ismerősei, barátai viszont egyre inkább aggódnak érte, ugyanis nem csak a nyilvánosság elől tűnt el, imádott kisboltja is hetek óta zárva tart – szúrta ki a Bors.

A lap megkereste a szomszédos boltok tulajdonosait, eladóit is, akik mind úgy nyilaktoztak, már régóta nem nyitott ki a kislányukról, Lénáról elnevezett luxusruhákat árusító üzlet.

„Zsóka kedves mindig, és aggódunk miatta, viszont nem tudunk sajnos róla semmit, nekünk sem elérhető azon a telefonon, amin a vendégek eddig bejelentkeztek hozzá”

– mondta a szomszédos irodából a lapnak egy hölgy.

(Kiemelt kép: MTI Fotó: Soós Lajos)