Dévényi Tibor bevallotta: nem érti a fiait

Dévényi Tibor a gyermekeihez, illetve a mai világhoz fűződő viszonyáról vallott.

2023. február 1., 08:48

Szerző:

Dévényi Tibor volt felesége és fia tűnt fel a Cápák között című műsorban az RTL-en, és ennek kapcsán a műsorvezető-lemezlovast is meginterjúvolta a csatorna. A Három kívánság című műsor révén legendává vált médiaszemélyiség azt mondja, remek a kapcsolata a fiaival, de azért a következőket is hozzáteszi:

„leülök a nagyobbik fiammal, Danival és Mátéval ebédelni, és öt perc után nem tudom, hogy miről beszélnek. Én már ezeket a mai dolgokat nem értem. Nemrég megjelent A magyar televíziózás legendái című könyv, amelybe én is bekerültem. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ott vagyok Szinetár Miklós és Vitray Tamás mellett, de amikor felhívott Radnai Péter, a könyv szerzője, hogy én voltam az egyik első influenszer, akkor mondtam neki, hogy »milyen influenszer? Én beoltattam magam minden évben influenza ellen«. Mondta, hogy ez nem az, ez egy másik. Szóval ezért mondom, hogy hülye vagyok ahhoz, ami a mai világban van. Ezért nem is tudok hozzászólni a dolgaikhoz, vagy segíteni őket.”

És bár fia most már nem kér tőle tanácsot, Dévényi Tibor arról is beszélt, milyen volt a fiát látni a tévében:

„Mátét látva az egyik szemem sírt, a másik meg nevetett. Azért sírt, hogy így megnőttek ezek a fickók – a nagyobbik fiam 35 éves, Máté pedig 22. Az idős apukákban benne van az a komplexus, hogy »mi lesz velük, ha én nem leszek«, de most megnyugodtam. Azért nevettem, mert mind a két fiam nagyon rátermett, hál' istennek Máté is az, és úgy érzem, hogy nem lesznek elveszett gyerekek – persze ehhez szerencse is kell majd.”

Dévényi Tibor a jövő héten ünnepli majd 76. születésnapját.

(Kiemelt kép: RTL/Cápák között)