Kiderült, Demcsák Zsuzsának hány hónapot kell férjétől távol töltenie

Krishan Dangwal visszautazott Indiába, így Demcsák Zsuzsa most megdöbbentően hosszú ideig nem láthatja majd a férjét.

2022. július 21., 07:35

Szerző:

Tegnap derült ki, hogy Demcsák Zsuzsa férjének most egy időre vissza kellett utaznia szülőhazájába, Indiába. A 43 éves műsorvezetőnő többek között a következőket írta:

„5188 km távolság. Ilyen messze kellett utaznia Krishannak, hogy három év után újra lássa a családját és eleget tegyen munkával kapcsolatos, már halaszthatatlanná vált felkéréseinek.”

A házaspár most a Story magazin új számának címlapján szerepel, és kiderült néhány további részlet ideiglenes különválásukkal kapcsolatosan.

A lap azt írja, hogy a férj igazából nem most utazott el, hanem már hónapokkal ezelőtt. Ez azt jelenti, hogy már jó ideje tart a külön töltött időszak, és a Blikk informátora pedig azt árulta el, hogy előreláthatólag meddig fog még tartani.

„Ugyan a kapcsolatuk elején töltöttek már pár hetet külön, miután az Ázsia Expressz tavaszi forgatása után Krishan csak nyáron tudott a műsorvezető után jönni Magyarországra, de ez most sokkal durvább lesz”

– mondja a névtelen bennfentes, aki szerint novemberben lehet majd csak újra együtt a pár Magyarországon. Demcsák Zsuzsa addig egy új realityt is forgat majd a Karib-térségben, így ez idő alatt 9 órás időeltolódással kell majd a házaspár két tagjának megoldania valahogy a kapcsolattartást. Az új műsor a Money or Love – Fogadj a szerelemre című, frissen induló párkereső lesz, az alábbi posztban talál róla néhány információt.

Demcsák Zsuzsa korábbi műsorai-szereplései

Demcsák Zsuzsa távozik a Life TV-től

Demcsák Zsuzsa egyre bevállalósabb: átlátszó szoknyában vezette a Farm VIP-t

Demcsák Zsuzsa szó szerint a padlóra került a Hal a tortánban

(Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa Instagramja)