Annyira lefogyott a Netflix sikersorozatának színésznője, hogy aggódnak a rajongók

A Squid Game/Nyerd meg az életedből ismert sztár legutóbbi posztjának rendkívüli visszhangja lett: nagyon lefogyott.

2021. december 23., 10:34

Szerző:

Minden idők legsikeresebb sorozatává vált a Netflixen az idén ősszel bemutatott Nyerd meg az életed, vagyis eredeti címén a Squid Game. Az erőszakos jeleneteiről híressé vált széria színészei közül a 27 éves Csong Hoyon (angolos átírással HoYeon Jung) vált világszerte a legnépszerűbbé, jelenleg több, mint 23 millióan követik őt az Instagramon.

Csong Hoyon mindig is igen vékony testalkatú volt, évekig modellként dolgozott, 2016-ban például a Louis Vuittontól kapott exkluzív szerződést. Íme egy Instagram-poszt tőle ebből az időszakból, egészen pontosan a 2018-as párizsi divathétről.

Alábbi, legfrissebb posztjából azonban úgy tűnik, hogy Csong Hoyon korábbi önmagához képest látványosan lefogyott. A news.com.au azt írja, a rajongók aggódnak, hogy a színésznő nem vesztett-e túlságosan sokat a testsúlyából most, hogy néhány hónap alatt világszerte népszerű színésznővé vált, és Csong Hoyon néhány kommentelő szerint meglehetősen megviseltnek tűnik a képeken. A Straits Times című lapnak a híresség azt nyilatkozta, hogy 179 centis testmagasságához eddig 49 kilót nyomott, de ebből az utóbbi időben leadott még 4 kilogrammot, mert amióta a Nyerd meg az életeddel befutott és az USA-ba költözött, „még enni sincs ideje”. Sok kommentelő azonban arra figyelmeztet, hogy egy sztár egészségéért aggódni egy dolog, a teste miatt megszégyeníteni viszont már egy másik. Sőt, vannak, akik úgy érzik, megengedhetetlen, vagy legalábbis felesleges bármilyen módon kommentálni más testét.

 

(Kiemelt kép: Csong Hoyon Instagramja)