Videó: Britney Spears esküvője botrányba fulladt

A rendőrség is ott volt Britney Spears esküvőjén.

2022. június 10., 09:22

Szerző:

Férjhez ment Britney Spears! Az énekesnő nagy napja azonban nem zajlott zökkenőmentesen, ugyanis a volt férje, Jason Alexander is megjelent az eseményen. A férfi állítólag megpróbálta megakadályozni a lagzit, de a rendőrök elfogták - írja a TMZ.

Az énekesnő és Jason Alexander 2004-ben csupán 55 órán keresztül voltak házasok, miután Las Vegasban megesküdtek, ám úgy tűnik, hogy a férfi 18 évvel később sem lépett túl az egykori feleségén. Íme, hogyan kapták el a rendőrök Jason Alexandert:

Britney Spears fiai Sean Preston és Jayden James nem vettek részt az édesanyjuk esküvőjén, de sok boldogságot kívántak nekik. Mint megírtukBritney Spears szülei és a húga sem voltak meghívottak listáján, de a bátyja, Bryan igen.

Sam Asghari tavaly szeptemberben kérte meg a világhírű énekesnő kezét. Néhány héttel ezelőtt pedig bejelentették, hogy az első közös gyermeküket várják, ám napokkal később közölték a szomorú hírt: Britney Spears elvetélt. Az énekesnő akkor az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést.

„Mély szomorúsággal kell tudatnunk, hogy elvesztettük a mi csodababánkat a terhesség korai szakaszában. Ez egy fájdalmas időszak minden szülő számára. Talán várnunk kellett volna amíg bejelentjük a terhesség hírét, de izgatottak voltunk, hogy elmondjuk a jó hírt. A szeretetünk egymás iránt a mi erősségünk. Tovább próbálkozunk, hogy bővüljön a családunk. Hálásak vagyunk a támogatásotokért..”

- írta a posztjában Britney Spears, amelyre a párja, Sam Ashgari is reagált egy kommentben.

„Hamarosan jön a mi csodánk”

- írta a férfi. 

Britney Spearstől még többet!

Britney Spears és szerelme 5 év után eljegyezték egymást

Britney Spears: Börtönben lenne a helye a templomba járó anyámnak

Na ezt gondolta volna? Britney Spears megmutatta, igazából hogyan tud énekelni

(Kiemelt kép: Britney Spears Instagramja)