Eláshatja csatabárdot Böröndi Tamás özvegye, Götz Anna és Straub Dezső

Vége lehet a viszálykodásnak.

2022. április 26., 14:29

Szerző:

Böröndi Tamás 2020 novemberében hunyt el koronavírus-fertőzésben. A rendező özvegye, Götz Anna és Straub Dezső a halála után rúgták össze a port. Straub akkor állította, hogy a Facebookról tudta meg: nem tartanak igényt művészeti vezetői munkájára. Sőt a színésznő még egy pert is kilátásba helyezett ellene. 

Straub április elején ünnepelte a 70. születésnapját. A Bors megtudta, hogy Götz Anna levelet írt a szülinaposnak, sőt nem csak felköszöntötte, de felajánlotta, hogy ünnepeljék meg egykori férje barátjának és a Vidám Színpad születésnapját egyszerre. Egy korábbi interjú során Straub azt mondta, hogy lezárta a Vidám Színpados múltját, ám most már másképp gondolkodik.

„Fontos leszögeznem, hogy az az interjú még jóval Anna megkeresése előtt készült. Amikor már másfél éve semmilyen közeledésemre nem reagált az egykori színházam. Őszintén szólva nagyon meglepett ez a fordulat. Ugyanakkor kedves és megtisztelő a gondolat”

- mondta a színész a Borsnak.

Straub Dezső a lapnak elárulta, hogy már kért időpontot a személyes találkozóra, mert lenne mit megbeszélniük, ám egyelőre nem érkezett válasz, de a Jászai Mari-díjas színész izgatottan várja a színésznő válaszát, ugyanis nyitott arra, hogy visszatérjen a helyre, ahová annyi emlék köti.

Sok viszály Böröndi Tamás halála után

Götz Anna nyilatkozott az elhunyt férjével kapcsolatos vádakról

Viszályba került Böröndi Tamás özvegye a színész lányaival, be sem engedi őket

(Kiemelt kép: dfp.hu)