Bódi Sylvi nem bírta tovább, elsírta magát a kamerák előtt

„Most úgy szeretnék nem az lenni, aki vagyok” – sírja el magát Bódi Sylvi.

2021. december 10., 12:22

Szerző:

Bódi Sylvi az utóbbi időben valamelyest eltűnt a médiából, szándékosan – de most visszatért, és szerepel a TV2-n a Farm VIP című realityben. Csapatának a legutóbbi részben rétest kellett készítenie, és bejött a szerkesztők számítása: dráma lett a dologból. Bódi Sylvi úgy érzi, nagy hátrányban vannak ezzel a feladattal a másik csapathoz képest, de ő például nemhogy soha életében nem csinált rétest, és nem szeret sütni, még enni sem szereti a rétest.

Bódi Sylvi azt mondja, hogy ennél a feladatnál elszomorodott és elment az egésztől a kedve.

„Nekem nagyon rossz megélni azt, ami most történik, hogy ennyire, hát nevezzük nevén, szerencsétlenek vagyunk. Nagyon rossz érzés. Most úgy szeretnék nem az lenni, aki vagyok, hanem valami olyan lány, aki kiskorában így... csinált rétest... Borzasztóan bánt. Tényleg. Nekünk nem volt ilyen...”

– zokogja Bódi Sylvi az alábbi videón, de a sírástól nem tudja befejezni a mondatokat, el is fordul a kamera elől. Azt mondja, tehetetlennek érzi magát.

A Farm VIP idei évadában eddig egyébként a legtöbbet messze Erdélyi Mónika sírt, úgyhogy valószínűleg jobb is, hogy ő már nincs játékban.

(Kiemelt kép: TV2/Farm VIP)