Üzent az Alec Baldwin által lelőtt operatőrnő férje, két kérést fogalmazott meg

Matt Hutchins a Twitteren jelentkezett be.

2021. október 24., 09:53

Szerző:

Halálos baleset történt csütörtökön Új-Mexikóban a Rust című western forgatásán: Alec Baldwin színész a kapott utasításnak megfelelően elsütött egy kellékfegyvert, de mint kiderült, abban éles lőszer volt, és a lövés az egyik operatőr, Halyna Hutchins halálát okozta. A balesetről a legfrissebb részleteket ide kattintva olvashatja el korábbi cikkünkben.

Szombaton a Twitteren jelentkezett be az elhunyt operatőrnő férje, akivel egy kisfiuk született. A jogászként dolgozó Matt Hutchins a következőket írja:

„Halyna a szenvedélyével és a látásmódjával mindannyiunkat inspirált, és az öröksége túl sokat jelent ahhoz, hogy szavakban össze lehessen foglalni. A veszteségünk hatalmas, és azt kérjük, hogy a média tartsa tiszteletben a családom magánélethez való jogát, amíg a gyászunkat feldolgozzuk. Mindenkinek köszönjük, hogy megosztottak képeket és történeteket Halyna életéről.”

Egy második Tweetben Matt Hutchins megköszöni, hogy felesége nevére mentorok és barátok egy ösztöndíjat hoztak létre, amely női operatőröket fog segíteni a jövőben. A férj azt kéri, akit inspirál elhunyt felesége története, erre a célra küldjön adományt.

(Kiemelt kép: Halyna Hutchins Instagramja)