Alec Baldwin ezt a csinos operatőrnőt lőtte agyon véletlenül

Fotót publikáltak Baldwinról is, amint a baleset után feldúltan telefonál.

2021. október 22., 11:10

Szerző:

A Rust című westernfilm forgatásán halálos baleset történt csütörtökön. Amint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a főszereplő-producer Alec Baldwin kezében véletlenül elsült egy kellékfegyver, és két személyt talált el. Az egyik áldozat egy operatőr volt, aki a lövés következtében elhunyt, a másik pedig, a film rendezője, Joel Souza, kritikus állapotban van, írja a Hollywood Reporter. Íme egy korábbi kép a filmet forgató stábról, Baldwin középen, kalappal a kezében látható.

A kellékfegyverrel kapcsolatos baleset körülményeit vizsgálják, de az áldozatról azt lehet tudni, hogy 42 éves volt és Halyna Hutchinsnak hívták. A baleset Új-Mexikóban történt, Hutchinst helikopterrel azonnal kórházba szállították, ahol azonban már nem tudták megmenteni az életét. Íme az utolsó poszt az operatőrnő Instagramjáról, amelyben arról ír, hogy azért örül, hogy egy westernfilm forgatásán dolgozhat, mert így alkalma nyílik lovagolni a szabadnapjain.

Hutchins Ukrajnában született, de Hollywoodban csinált karriert operatőrként. Egyik korábbi filmje az Archenemy volt, amelynek főszereplője, Joe Manganiello a halálhírt követően a következő posztot publikálta az Instagramon.

„Fantasztikus ember volt. Nem volt olyan nagy stressz, amit ne bírt volna kezelni. Nagyszerű volt vele együtt dolgozni, és ő mindig szövetségese volt azoknak, akik a kamerája előtt álltak. Mindenki, aki ismerte, drukkolt neki. Nem tudom elhinni, hogy manapság ilyen megtörténhet... egy kellékpisztolyból leadott lövés megölhet egy stábtagot?”

– írja a 44 éves színész.

Maga Alec Baldwin egyelőre nem szólalt meg a baleset óta, de szemtanúk szerint rosszul lett, majd később sírni látták a rendőrségi épület előtt. A People magazin arról szerzett meg egy fotót, amit ide kattintva lehet megtekinteni, hogy a 62 éves színész feldúltan telefonál nem sokkal a baleset után. A film produkciós cége közleményt adott ki, amelyben részvétüket nyilvánítják ki, valamint közlik, hogy a film forgatását felfüggesztik, amíg a rendőrségi eljárás meg nem állapítja, hogy pontosan mi okozta a balesetet.

(Kiemelt kép: Alec Baldwin Instagramja)