3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a hétvégén

Fordulatokban nem lesz hiány!

2021. szeptember 24., 07:41

Szerző:

Mérleg

Szeptember 22-vel elindult a Mérleg hava, ami egyértelműen az ön időszaka! A sikerszéria pedig már most hétvégén kezdetét veszi, méghozzá a szerelmi életében. Meghittség, nyitottság, harmónia és boldogság jellemzi majd a következő néhány napját, sőt hetét. Ha párkapcsolatban él, úgy sikerül ismét megtalálnia az utat szerelméhez és újra fellángolnak önben a régi érzések. De ismerkedni is sokkal könnyeben tud majd, mert nyitott és kíváncsi.

Skorpió

A kemény, szigorú és távolságtartó énje most kicsit háttérbe szorul, és felváltja a kíváncsi, érzéki és szeretetteljes Skorpió. Ez a viselkedésbeli vátozás jó hatással lesz a szerelmi életére, szívsebben közelednek ön felé minden értelemben. Több kalandban is lehet része, és bár nem az a romantikus típus, most engedi, hogy érzelmileg is megérintsék az események. Így életreszóló élményekben lehet része!

Kos

A hétvégén a baráti kapcsolataiban történik nagy változás. Több emberrel is megerősodik a kötelék, közelebb kerülnek egymáshoz, mélyebb barátságot sikerül kialakítaniuk. Azonban lesz egy-két olyan viszony is, amit kénytelen lesz leépíteni, akármennyire is sajnálja, mert rengeteg időt és energiát elvesznek öntől, viszont nem sokat adnak cserébe. Higgye el, hosszútávon kifizetődő, hogy leszámol ezekkel!

(Kiemeltkép: Shutterstock)