3 csillagjegy, akinek hétvégén megváltozik az élete

Pont, amikor a legnagyobb szükségük van rá.

2021. július 16., 13:42

Szerző:

Ikrek

Az Ikrek igazi társasági lény, aki akkor érzi jól magát, ha sok ember veszi őt körül. Nem lesz ez másként ezen a hétvégén sem! Rengeteg programlehetőség közül válogathat, de egy közülük sorsfordító lesz, pozitív értelemben. Olyan hatással lesz ugynais önre az élmény és a megismert emberek, hogy gyökeresen meg akarja majd változtatni az életét. Végre rájön, mire vágyik, mi a célja, és azt is pontosan tudja majd, hogyan érheti azt el.

Oroszlán

Az Oroszlán karrierje sokáig stagnált, és meglepő módon pont hétvégén következik be az áttörés. Most ne mondjon nemet a túlórákra vagy a plusz munkára, mert óriási lehetőségeket nyithat meg ön előtt, ha kész a következő néhány napban a szokásosnál kicsivel nagyobb áldozatokat hozni, akár a szabadideje vagy a pihenése rovására is. Higgye el, megéri majd!

Halak

A Halaknak több párkapcsolati problémája is húzódik már régóta, amikre ezidáig nem sikerült megoldást találnia. Ha szóba is jött a dolog, mindig csak a felszínt kapargatták párjával, épp ezért újra és újra felmerülő téma ez. A hétvégén viszont több olyan esemény is történik, amiknek hatására sikerül végre tisztázniuk ezeket a fontos kérdéseket. Így ezután tiszta lappal, újult erővel és óriási megkönnyebbüléssel vágnak bele közös életükbe!

(Kiemelt kép: Shutterstock)