Vaszily Miklós már a futballhoz is közel került

Ő lett a DVTK nagykövete. Alig egy hónapja a golfszövetség elnökének is megválasztották.

2021. július 2., 18:30

Szerző:

Varga Judit igazságügyi miniszter után újabb kormányközeli nagykövete lett a DVTK-nak, a TV2 Csoportot vezető, valamint az Index résztulajdonosaként is ismert Vaszily Miklós személyében – számolt be a hírről Sántha Gergely, a DVTK elnöke a klub honlapján. „A DVTK mindig is ismert volt a népes és kitartó szurkolótáboráról. Természetesen igyekszünk tovább gyarapítani a számukat, és mellettük a közélet és az üzleti világ olyan szereplőit kérjük fel a DVTK nagykövetének, akik nem csak meccsnapon tudják segíteni klubunkat” – közölte Sántha.

Hozzátette, hogy Vaszily Miklós a magyar médiapiac megkerülhetetlen alakja, emellett a kézilabda szövetség egykori elnökségi tagjaként, valamint a golfszövetség jelenlegi elnökeként számottevő sportvezetői tapasztalattal rendelkezik. „Miklós pár éve már távolabbról nyomon követi a klub fejlődését, és az ő tetszését is elnyerte a nálunk zajló regionális építkezés” – mondta.

Vaszily Miklós azt mondta, tiszteli az élsportolókat, mert sportvezetőként pontosan tisztában van vele, hogy mennyi munkára és mekkora kitartásra van szükségük. „Nagy kedvvel vágok neki a feladatnak, és azt ugyan nem ígérem, hogy minden mérkőzésen személyesen is jelen leszek, de a háttérben mindent meg fogok tenni a legnagyobb régiós multisport-klub sikereiért” – mondta Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, akit egyébként egy hónapja választottak meg a Magyar Golf Szövetség elnökének is.

(Visegrád, 2017. november 14. Vaszily Miklós, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a visegrádi országok (V4) közszolgálati médiumvezetőinek tanácskozásán Visegrádon, a királyi palotában 2017. november 14-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)