Valter Attila a világ legjobb csapatához igazolt

Valter Attila hároméves szerződést írt alá a Jumbo-Visma-val.

2022. augusztus 29., 10:32

Szerző:

„Team Jumbo-Visma! A következő három évet a világ egyik legjobb csapatánál tölthetem!” – írja Facebook-oldalán Valter Attila

Lenyűgözi a profizmus

A magyar kerékpáros A profizmus és a mentalitás ami a csapatnál van, már évek óta lenyűgöz. Óriási siker számomra, hogy ez a sor leigazolt. Alig várom, hogy a legjobbakkal készüljek és fejlődjek! Nagyon izgalmas évek elé nézünk!

(Kiemelt kép: Valter Attila, a Groupama-FDJ csapat versenyzője a legjobb 25 éven aluli versenyzőnek járó fehér trikóban a 104. Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros negyedik, Piacenza és Sestola közötti, 187 km-es szakaszának eredményhirdetésén Sestolában 2021. május 11-én. Valter Attila a hatodik helyen ért célba. MTI/EPA-ANSA/Luca Zennaro)

A német és a skót sajtó többnyire a két ország labdarúgó-válogatottjának Európa-bajnoki nyitómérkőzését emelte ki a jövő nyári németországi kontinenstorna Hamburgban rendezett csoportsorsolásának másnapján. A magyar válogatott az A csoportba, a házigazda németek, a skótok, valamint Svájc mellé került.