Valter Attila a világ legjobb csapatához igazolt

Valter Attila hároméves szerződést írt alá a Jumbo-Visma-val.

2022. augusztus 29., 10:32

Szerző:

„Team Jumbo-Visma! A következő három évet a világ egyik legjobb csapatánál tölthetem!” – írja Facebook-oldalán Valter Attila

Lenyűgözi a profizmus

A magyar kerékpáros A profizmus és a mentalitás ami a csapatnál van, már évek óta lenyűgöz. Óriási siker számomra, hogy ez a sor leigazolt. Alig várom, hogy a legjobbakkal készüljek és fejlődjek! Nagyon izgalmas évek elé nézünk!

(Kiemelt kép: Valter Attila, a Groupama-FDJ csapat versenyzője a legjobb 25 éven aluli versenyzőnek járó fehér trikóban a 104. Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros negyedik, Piacenza és Sestola közötti, 187 km-es szakaszának eredményhirdetésén Sestolában 2021. május 11-én. Valter Attila a hatodik helyen ért célba. MTI/EPA-ANSA/Luca Zennaro)

Elveszítette veretlenségét vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában a címvédő és listavezető Ferencváros, amely a mögötte kétpontos lemaradással második Kecskemét vendégeként kapott ki 2-0-ra.

Az első helyen kiemelt Novak Djokovic nyerte meg a 949 ezer dollár (380 millió forint) összdíjazású tel-avivi keménypályás férfi tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a másodikként rangsorolt horvát Marin Cilicet.

A Csay Renáta, Czéllai-Vörös Zsófia női kajakkettes a második helyen végzett a portugáliai Ponte de Limában rendezett maratoni kajak-kenu világbajnokság zárónapján. Magyarország 6 arany- és 8 ezüstéremmel az összesített medálverseny élén zárt.