Palermói tenisztorna: Udvardyék párosa játék nélkül a döntőben

Ellenfelük nem áll ki a szombati elődöntőre, így Udvardy Panna és az orosz Amina Ansba duója játék nélkül bekerült a vasárnapi döntőbe a palermói, 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású női tenisztorna párosversenyében.

2022. július 23., 09:18

Szerző:

Bondár Anna a belga Kimberley Zimmermann oldalán már pénteken bebiztosította finálés szereplését, így a vasárnapi végjátékban a háló mindkét oldalán áll majd egy-egy magyar játékos az olaszországi viadalon.

Eredmények:
páros, elődöntő:
    ----------------
Udvardy Panna, Amina Ansba (magyar, orosz)-Anastasia Detiuc, Paula Kania-Chodun (cseh, lengyel) - játék nélkül
    pénteken játszották:  
Bondár Anna, Kimberley Zimmermann (magyar, belga, 3.)-Alexa Guarachi, Asia Muhammad (chilei, amerikai, 1.) 7:6 (10-8), 6:4

(Kiemelt kép: Budapest, 2022. július 12. Udvardy Panna a román Ana Bogdan elleni mérkőzésen a salakpályás budapesti női WTA tenisztornájának első fordulójában a Római Teniszakadémián 2022. július 12-én. MTI/Kovács Tamás)

A legutóbb ezüstérmes Kisvárda Master Good hazai pályán könnyedén, 4-2-re legyőzte a több mint egy félidőt emberhátrányban futballozó Mezőkövesd Zsóry FC csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.