Otthonában verték meg és rabolták ki a Manchester City hátvédjét

A futballista családját is bántani akarták a támadók. 

2021. december 31., 11:05

Szerző:

Megverték és kirabolták otthonában Joao Cancelót, az angol listavezető Manchester City portugál labdarúgóját – tudosít az MTI.

„Ma négy gyáva ember rám támadt és megsebesített, emellett a családomat is bántani akarta” 

– jelentette be közösségi oldalán a 27 éves játékos, aki egy fotót is posztolt, melyen a jobb szeme fölött zúzódásos seb látható.

(Forrás: Joao Cancelo - Instagram)

A hátvéd közölte, a családja a körülményekhez képest jól van, de a betörők az összes ékszerüket elvitték. Decemberben korábban az Arsenalt erősítő Gabrielt is megtámadták a garázsában, két férfi baseballütővel fenyegette őt, de elkergette a rablókat. Közben sikerült elvennie az egyikük sapkáját, amelyet DNS-vizsgálatra átadott a rendőrségnek.

(Kiemelt kép: A Manchester City portugál védője, Joao Cancelo Manchesterben, az Etihad Stadionban 2021. november 28-án. Fotó: Oli SCARFF / AFP) 

 

 

A jégtáncosoknál az olasz Charlene Guignard, Marco Fabbri kettős áll az élen a ritmustáncot követően a finnországi Espooban zajló műkorcsolya Európa-bajnokság pénteki napján, az Ignateva Mariia, Szemko Danijil Leonyidovics magyar duó a 23 induló között a tizedik helyről várja a kűrt.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság bejelentette, hogy Oroszország és Fehéroroszország sportolói visszatérhetnek a nemzetközi porondra semleges színekben, de csak akkor, ha nem támogatják az ukrajnai háborút. Erre reagált Vadim Hutcajt ifjúsági és sportminiszter, az ukrán nemzeti olimpiai bizottság (NOC) elnöke, amikor leszögezte, hogy Ukrajna a szankciók meghosszabbítása mellett van, és nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Ukrajna bojkottálja a 2024-es párizsi olimpiát.