Óriásit küzdött, de kikapott a németektől a válogatott

 A nyolcaddöntőig jutott a magyar válogatott a hazai rendezésű kispályás labdarúgó-világbajnokságon.

2022. szeptember 17., 09:25

Szerző:

Kőbánya központjában, a Mázsa téren zajló világversenyen a szervezők tájékoztatása alapján a magyar válogatott a csoportmeccseken Szerbiát 7-1-re, Egyiptomot 4-0-ra verte, Bulgáriától pedig 3-1-re kikapott.

A vihar akasztotta meg a meccseket

A csütörtöki vihar miatt az utolsó csoportmeccsüket – az afrikai együttessel szemben – péntek reggelre halasztották, pár órával később pedig már a németek következtek a nyolcaddöntőben. Ott aztán 0-2-ről még egyenlített a magyar válogatott, de végül a rávezetések döntöttek, amelyekben a németek bizonyultak jobbnak, így 3-2-re nyertek.

Schrancz Balázs szövetségi kapitány kiemelte: bosszantó, hogy olyan meccsen veszített a csapat, amelyen a torna során a legegységesebb és legösszeszedettebb volt.

(Kiemelt kép: Kikapott a német válogatottól magyar válogatott a hazai rendezésű kispályás labdarúgó-világbajnokságon. Fotó: Socca Hungary Facebook-oldala)

2022. október 3., 06:42

Elveszítette veretlenségét vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában a címvédő és listavezető Ferencváros, amely a mögötte kétpontos lemaradással második Kecskemét vendégeként kapott ki 2-0-ra.

2022. október 2., 21:49

Súlyos betegség után, 69 évesen elhunyt Udvarhelyi Gábor, a vívók korábbi szövetségi kapitánya.

2022. október 2., 19:50

Az első helyen kiemelt Novak Djokovic nyerte meg a 949 ezer dollár (380 millió forint) összdíjazású tel-avivi keménypályás férfi tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a másodikként rangsorolt horvát Marin Cilicet.

2022. október 2., 18:10

A Csay Renáta, Czéllai-Vörös Zsófia női kajakkettes a második helyen végzett a portugáliai Ponte de Limában rendezett maratoni kajak-kenu világbajnokság zárónapján. Magyarország 6 arany- és 8 ezüstéremmel az összesített medálverseny élén zárt.