A nyakát vágta el a korcsolya a hokisnak – VIDEÓ

Horrorbaleset történt a svéd hokibajnokságban.

2022. január 4., 13:53

Szerző:

Horrorbaleset történt a harmadosztályú svéd bajnoki hoki mérkőzésen, amikor a KRIF egyik játékosának a korcsolyája esés közben elvágta a Mörrum játékosának, Caleb Eeftingnek a nyakát. Mindez a mérkőzés első fél percében történt. A Mörrum hokisa először nem is érezte a vágást, azonban miután meglátta a vért, pánikba esett, és azt kiabálta, hogy meg fog halni.

A játékost a pályán lévők lefektették és az orvosok azonnal nyomókötést tettek a sebre, valamint próbálták nyugtatni a sokkos állapotban lévő sportolót. Miután nagyjából sikerült megállítani a vérzést, Eeftinget kórházba szállították, ahol sürgősségi műtéten esett át. Később az Aftonbladet lapnak úgy nyilatkozott, hogy sohasem tapasztalt annyira erős fájdalmat, mint a kórházban, de minden erejével a túlélésért küzdött – írja az Origo.

Amikor néhány órával a műtét után felébredt a hokis, nem értette, hol van. Az orvosok szerint a játékosnak hatalmas szerencséje volt, az élete ugyanis csak millimétereken múlt.

Caleb Eefting fizikailag már jól érzi magát, azonban mint mondta, mentálisan nehezebb helyzetben van, ugyanis nem tudja, hogyan fog reagálni, ha újra jégre kell lépnie.

(Kiemelt kép: Youtube)

Cristiano Ronaldo fejében sokáig járt az a gondolat, hogy az őszt már egy másik klubban kezdi majd, mivel a Manchester Unitednél eltöltött időszaka nem úgy sikerült, ahogy azt előre eltervezte. Most úgy tűnik, döntött a folytatásról.

A Colorado Avalanche nyerte a Stanley Kupát, miután az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének hatodik mérkőzésén 2-1-re győzött az elmúlt két idényben bajnok Tampa Bay Lightning otthonában, és így 4-2-es összesítéssel bizonyult jobbnak.

A címvédő Szombathely hazai pályán könnyedén legyőzte a Körmendet vasárnap a férfi kosárlabda NB I döntőjének ötödik, utolsó mérkőzésén, így 3-2-es összesítéssel megnyerte a párharcot, és begyűjtötte fennállásának negyedik aranyérmét.