Nagy Tímea: A huhogással alapvetően nincs gond a stadionokban

Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok vívó a Mesterhármas című műsorban elmondta, hogy mi okozza a problémát a stadionokban.

2021. október 15., 10:23

Szerző:

Korábban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség két zártkapus mérkőzésre büntette a magyar válogatottat a szeptemberi, Anglia elleni vb-selejtezőn történtek miatt. A Mesterhármas című műsorban Gundel Takács Gábor vendégei ennek okairól, jogosságáról és következményeiről is beszélgettek. Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok vívónk például a következőket mondta:

„Aki elmegy egy sportrendezvényre, ott azért a szurkolók üvöltöznek nem kedves jelzőket. Szerintem azzal, hogy huhog, meg esetlegesen üvölt, azzal szerintem nincs gond. Azzal már igen, ha bedobnak egy rakétát, meg tűzmicsodát."

A teljes adás itt tekinthető meg.

Mészáros Krisztofer olimpiai kvótát szerzett az antwerpeni torna-világbajnokságon azzal, hogy a vasárnapi csapatverseny eredményei alapján bejutott a csütörtöki egyéni összetett döntőbe – jelentette be a magyar szövetség.

Minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki szereplését produkálta a magyar junior nyíltvízi válogatott Korfun: a hét érem, közte négy arany abszolút rekord a sportág történetében, és a csapatversenyben is első lett az együttes.