Mbappé marad

Kylian Mbappé úgy döntött, hogy meghosszabbítja szerződését a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál.

2022. május 21., 21:38

Szerző:

A L'Equipe című francia sportnapilap szombati közlése szerint a felek még nem írták alá az új megállapodást, de mindenben megegyeztek, így Mbappé 2025 nyaráig a francia bajnoknál marad.

A 23 éves francia csatár távozása hónapok óta napirenden volt, mert eredeti szerződése az idény végén lejár, a Real Madrid pedig nagyon szerette volna leigazolni, a világbajnok játékos azonban a PSG mellett döntött.

A fővárosi klub Mbappét 2017-ben 180 millió euróért, minden idők második legnagyobb átigazolási összegéért szerezte meg az AS Monacótól. A királyi gárda már tavaly nyáron igyekezett leigazolni kiszemeltjét, a PSG viszont nem adta el 200 millió euróért sem, így idén nyáron akár ingyen is távozhatott volna.

(Kiemelt képünkön Kylian Mbappé. Fotó: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP)

Elsőként a szerb Novak Djokovic jutott döntőbe a francia nyílt teniszbajnokság férfi versenyében, miután a világelső spanyol Carlos Alcaraz sérülés miatt csak két szetten át tudott méltó ellenfele lenni a pénteki elődöntőben.

 

Már a 19. században sem értette a széles nyilvánosság, miért kell óriási kockázatot vállalva a hegycsúcsok meghódítására indulni. A 24.hu ennek megértésére tett kísérletet Mécs László és Ács Zoltán egykori expedíciós hegymászók segítségével.