Madridi tenisztorna – Babos búcsúzott párosban

Babos Tímea párosban a kazah Anna Danyilina oldalán az első körben búcsúzott a Madridban zajló salakpályás tenisztornán.

2023. április 29., 08:48

Szerző:

A magyar játékos és partnere pénteken döntő rövidítésben maradt alul a Marta Kosztyuk, Elena Gabriela Ruse ukrán, román duóval szemben.

Eredmény:

páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Marta Kosztyuk, Elena Gabriela Ruse (ukrán, román)-Babos Tímea, Anna Danyilina (magyar, kazah) 6:4, 4:6, 12-10  – döntő rövidítés.

(Kiemelt kép: Babos Tímea Facebook-oldal)

Tegnap 20:55

Elsőként a szerb Novak Djokovic jutott döntőbe a francia nyílt teniszbajnokság férfi versenyében, miután a világelső spanyol Carlos Alcaraz sérülés miatt csak két szetten át tudott méltó ellenfele lenni a pénteki elődöntőben.

 

Már a 19. században sem értette a széles nyilvánosság, miért kell óriási kockázatot vállalva a hegycsúcsok meghódítására indulni. A 24.hu ennek megértésére tett kísérletet Mécs László és Ács Zoltán egykori expedíciós hegymászók segítségével.

Két kanadai légióssal, a csatár Pascal Laberge-zsel és a hátvéd Markus Phillipsszel erősítette meg keretét az osztrák jégkorongligában (ICEHL) érdekelt Hydro Fehérvár AV19.