Premier League: Szoboszlai gólt szerzett – videó

A Liverpool 2–0-ra győzött a Sheffield United vendégeként a Premier League 15. fordulójának szerdai játéknapján. A második gólt Szoboszlai Dominik szerezte.

2023. december 7., 06:18

Szerző:

A Liverpool 2–0-ra győzött az utolsó helyezett Sheffield United vendégeként az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójának szerdai játéknapján. Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a kötelező győzelmet a szükséges minimális ráfordítással elkönyvelő „vörösöknél”, és ő lőtte a második gólt a végjátékban – írja a nemzetisport.hu.

A lap szerint a sheffieldiek nagyot harcoltak, az utolsó pillanatokig őrizték a reményt, hogy valamiképp találnak egy gólt, egy-egy izgalmas jelenetet teremtettek is a vendégkapu előtt, de az eredményen nem volt erejük változtatni, a Liverpool elvitte a három pontot – méghozzá úgy,

hogy a végjátékban, az erőszakosan labdát szerző Darwin Núnez ívelése után Szoboszlai Dominik közelről, szép labdaátvétel után belőtte a második góljukat is.

Íme a gól:

 

(Kiemelt képünk forrása: Sheffield United FC Youtube-csatornája)

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.