A fradis Mmaee testvérek mindent cáfolnak

A Fradi két marokkói származású alapjátékosa határozottan tagadja azokat a sajtóhíreket, miszerint lemondtak volna annak a lehetőségéről, hogy a jövőben hazájuk nemzeti együttesében szerepeljenek.

2023. február 23., 17:45

Szerző:

Határozottan cáfolja a marokkói sajtóban megjelent információkat a Fradiban játszó marokkói testvérpár, Samy és Ryan Mmaee. Instagram oldalukon közzétett nyilatkozatukban rámutatnak, hogy a sajtóhírekkel ellentétben nem utasították el Valid Regragi szövetségi kapitány megkeresését, és nem mondtak le annak a lehetőségéről, hogy a jövőben hazájuk nemzeti együttesében szerepeljenek – írta a Sportal.hu.

„A legutóbbi, 2022. szeptemberi beválogatásunk óta sem a kapitány, sem a szövetség nem keresett meg minket. Érthetetlen, hogy egy ilyen információ anélkül kezd el terjedni, hogy ellenőriznék a hitelességét. Mindig lehetett ránk számítani, amikor hívtak minket, egyszer sem utasítottuk vissza a válogatottban való szereplés lehetőségét, és ez valószínűleg a jövőben sem változik meg. Teljes mértékben a kapitány és a hazánk rendelkezésére állunk” – írták a Mmaee fivérek. 

A 26 éves, középhátvédként bevethető Samy Mmaee eddig 10-szer, míg öccse, a 25 esztendős Ryan mostanáig 12-szer szerepelt a marokkói válogatottban. A katari világbajnokságon – amelyen Marokkó a negyedik helyet szerezte meg – egyikük sem volt a keret tagja. Samy Mmaee 2021 februárjában, testvére fél évvel később igazolt a Ferencvároshoz, melynél mindketten alapemberek.

(Kiemelt képünk: Ryan Mmaee, a Ferencváros játékosa a labdarúgócsapat sajtótájékoztatóján a törökországi Trabzonban, a Senol Günes Stadionban 2022. november 2-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Tegnap 16:27

Október 8. és 13. között Magyarország ad otthont a világ legnagyobb hagyományokkal büszkélkedő dartsversenyének, a WDF World Mastersnek, amelyre a szervezők ezer játékos érkezését várják.

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.