Ezt mondta Rossi, a németek elleni döntetlent követően

Magyarország 1-1-es döntetlent játszott Németországgal a Nemzetek Ligája A divíziójának harmadik fordulójában, a Puskás Arénában. A mérkőzést követően a magyar és a német szövetségi kapitány is elmondta, mit gondol a találkozóról. 

2022. június 12., 06:04

Szerző:

Marco Rossi a meccs lefújása után kiemelte, hogy tanítványai ismét bizonyították, hogy nem engednek, a játékosai „mindent beleadtak, és mindent kiadtak magukból”.

 „Mindenki a tőle telhető legtöbbet tette meg, taktikailag keveset hibáztunk. Számítottunk rá, hogy a németeknél lesz többet a labda, erre készültünk, ezért tartottuk magasan a védekezést, ebből sajnos kaptunk egy gólt”

– nyilatkozta a kapitány a mérkőzés után, és hangsúlyozta, minden egyes játékosára, valamint a szakmai stáb tagjaira is nagyon büszke, és mindenkinek hálával tartozik, mert május 23. óta mindannyian éjjel-nappal dolgoznak.

 Hansi Flick német szövetségi kapitány először a Puskás Arénát és a szurkolók által teremtett hangulatot dicsérte, valamint úgy vélte, nem sikerült végrehajtaniuk mindazt, amit előzetesen elterveztek.

 „A magyarok jól csinálták, amit csináltak, nekünk az Anglia elleni meccs után ez a találkozó nem jött jól a kemény, nehezen legyőzhető, jól szervezett ellenfelünk vendégeként”

– mondta.

(Fotó: Kovács Tamás/MTI)