Borsos Attila: Bravó, MLSZ!

A 182-szeres válogatott kézilabdázó örül, hogy Bognár György nem kapott súlyos büntetést VAR-kritikája miatt. 

2021. október 21., 20:57

Szerző:

Tizenegy nappal azután, hogy Bognár György élesen kritizálta a magyar videobírós rendszert („A VAR hülyét csinált a bíróból”), megszületett a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának határozata a paksi szakvezető kritikájával kapcsolatban. 350 ezer Ft-ra büntették a szakvezetőt, amely a korábbi eltiltások tudatában mérsékeltnek mondható. A Mesterhármas című műsor első adásában már foglalkoztunk a hírrel, most az MLSZ-döntéséről kérdezte Gundel Takács Gábor a vendégeket. A 182-szeres válogatott kézilabdázó, jelenleg szakkommentátorként isdolgozó Borsos Attila fogalmazta meg ezzel kapcsolatban a véleményét:

 A teljes adást itt láthatják.

Tegnap 19:36

Mészáros Krisztofer olimpiai kvótát szerzett az antwerpeni torna-világbajnokságon azzal, hogy a vasárnapi csapatverseny eredményei alapján bejutott a csütörtöki egyéni összetett döntőbe – jelentette be a magyar szövetség.

Tegnap 18:46

Fetter Erik a kilencedik helyen zárta a horvát országúti kerékpáros körversenyt.

Tegnap 17:47

Minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki szereplését produkálta a magyar junior nyíltvízi válogatott Korfun: a hét érem, közte négy arany abszolút rekord a sportág történetében, és a csapatversenyben is első lett az együttes.

Hölle Martin egyéniben, illetve a magyar csapat – Osztertág Kristóffal és ifj. Fekete Györggyel kiegészülve – megvédte címét a franciaországi Le Pin au Haras-ban rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.