A Belga Nagydíjon is tört a trófea

A pezsgőlocsolás, már megint. 

2023. július 31., 10:04

Szerző:

A Forma–1-es Red Bull csapat most a Belga Nagydíjon tört el a trófeát. Múlt héten a 15 milliós Herendi porcelántrófeát verték le pezsgőlocsolás közben. A már nyolcadik győzelmét ünneplő Verstappen csapatával együtt a verseny után ünnepelt és ismét előkerült a pezsgő – számol be a Telex. A győztes csapat összeállt egy ünneplős fotóra, majd a locsolás elől menkülve valaki fellökte a trófeát, ami ketté esett. Verstappen úgy reagált:„Megint összetört, megint összetört a trófea”. 

A Forma–1-es Red Bull csapat Instagram oldalán úgy regált, hogy készen állnak a következő „törésre” és összerakják a trófeát. 

(Kiemelt képünkön: A  győztes Red Bull Racing holland pilótája, Max Verstappen ünnepel a dobogón a Forma-1-es Olasz Nagydíj után a monzai Autodromo Nazionale versenypályán 2022. szeptember 11-én. Fotó: Miguel MEDINA / AFP)

A férfiaknál és a nőknél is győzelemmel folytatta szereplését szerdán a legjobb magyar csapat a budapesti sakkolimpia hetedik fordulójában, így mindkettő megerősítette helyét az élmezőnyben.