Porcukros kokaint árultak a bulinegyedben

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint valódi kábítószer mellett porcukorral hígított kokainnal is üzletelt.

2023. március 7., 11:07

Szerző:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki 2023. március 3-án 22 óra 40 perc körül az utcán adott el drogot egy külföldinek, olvasható a rendőrség honlapján.

 A gyanús üzletet az erzsébetvárosi rendőrök észlelték, majd az átadás után elfogták és mintavételre állították elő mindkét férfit. A külföldinél megtalálták az előzőleg vásárolt két tasak fehér port. Az elsődleges vizsgálat szerint az egyik pakett kokaint tartalmazott, míg a másik főleg porcukrot, kábítószer nyomaival. Az árusnál és lakásán további kábítószergyanús anyagokat és azok adagolásához használt eszközöket is találtak a rendőrök.

A 26 éves V. Viktort a VII. kerületi nyomozók kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, míg vásárlójával szemben kábítószer birtoklása vétség miatt indul eljárás.

(Fotó: Merész Márton/168.hu)

Szándékosan savat itattak meg egy férfival még márciusban, mert sokat tud egy kiterjedt csalási ügyről, és el akarták hallgattatni. Az áldozathoz állítólag nem hívtak mentőt, csak kirakták a Péterfy utcai kórháznál. A rendőrség ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást - írja az rtl.hu.