A vetítés után, holtan találták meg a világhírű Tiktok-sztárt és barátnőjét

Egy moziban lőtték le a párt.

2021. augusztus 1., 08:17

Szerző:

Meghalt a közösségi médiából ismert Anthony Barajas – írja a Yahoo News. A 19 éves Tiktok-sztárt és barátnőjét július 26-án lőtték le egy dél-kaliforniai moziban. A lány azonnal meghalt, Barajast pedig súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A fiú halálhírről egy Kalifornia államban lévő rendőrség adott ki közleményt szombaton.

A Tiktok-sztár és a 18 éves barátnője a The Forever Purge című filmet nézték egy plázában Los Angeles délkeleti részén a merényletkor. A két fiatalt a vetítés után találták meg a mozi dolgozói. A rendőrség szerint ki nem provokált támadásról van szó, és eddig egy 20 éves férfit, Joseph Jimenezt gyanúsítottak meg az ügyben. Anthony Barajas világszerte ismert volt, a Tiktokon csaknem egymillióan követték.

 

(Kiemelt kép forrása: Facebook)

 

 

 

Tegnap 16:08

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.