Ladát loptak a XVIII. kerületből, de elkapták őket

Az 57 éves B. Sándort és 15 éves unokáját lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, majd őrizetbe vették őket.

2021. szeptember 29., 08:16

Szerző:

A budapesti rendőrök gyanúja szerint egy férfi a fiatalkorú unokájával közösen lopott el egy régi autót a XVIII. kerületben. A rendőrök még a bejelentés napján elfogták és őrizetbe vették őket, a kocsit visszaadták a tulajdonosnak, írja a police.hu

Egy utcán parkoló Lada 1200-ast loptak el 2021. szeptember 24-én éjszaka a főváros XVIII. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai ismeretlen tettessel szemben indítottak nyomozást. Még a bejelentés napján azonosították a feltételezett elkövetőket.

Az 57 éves B. Sándort és 15 éves unokáját lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, majd őrizetbe vették őket. Az idősebb férfinél tartott kutatás során a Ladából származó tárgyakat megtaláltak a nyomozók. Az unoka beismerte, hogy hol rejtették el az ellopott kocsit, amit a rendőrök azóta visszaadtak a tulajdonosnak.

 

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Huszonöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság a Deák téri késelés egyik elkövetőjét - közölte hétfőn a Fővárosi Törvényszék. A tájékoztatás szerint a fiatal férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt ítélték el.