Fagyizni vitte és molesztálta szomszédja ötéves kislányát a miskolci pedofil

Sokszor elvitte fagyizni és eközben többször is molesztálta szomszédja ötéves kislányát egy 78 éves, miskolci pedofil. Bár megtiltotta a kislánynak, hogy beszéljen, a gyerek végül mindenről beszámolt. 

2023. január 25., 13:00

Szerző:

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt a férfi ellen többszörösen minősülő szexuális erőszak bűntette miatt – közölte az ügyészség szerdán. A vádirat szerint a vádlott egy miskolci társasházban lakott, és jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő ötéves lánygyermekét egyedül nevelő nővel. Átjártak egymáshoz, a pedofil gyakran élelmiszerrel is támogatta őket.

2021. szeptemberében, mikor az édesanya többször is megengedte, hogy a férfi elvigye a lányát és rábízta a gyermek felügyeletét, az idős pedofil többször is a sértett sérelmére szexuális cselekményeket végzett az autójában. Szeptember végén a fagyizóból visszafele jövet megálltak egy játszótérnél, majd a vádlott az autó hátsó ülésén levetkőztette a kislányt, és sérelmére szexuális cselekményt végzett. Miután hazaértek, a vádlott tiltása ellenére a kislány valamennyi eseményről beszámolt az édesanyjának.

Az ügyészség a büntetlen előéletű bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: Pesti Hírlap Archív)

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.