Zalatnay Sarolta nyitott a szerelemre, de éppen nincs a közelében potenciális férfi

2019. június 4., 09:47

Szerző:

Zalatnay Sarolta még mindig aktív életet él. Naptára tele van fellépésekkel, ha épp nem koncertezik, akkor kutyáival, lovaival van elfoglalva. Úgy érzi, kerek az élete, de a Borsnak elárulta, az igazi azért az lenne, ha egy társsal is megoszthatná mindennapjait. –Sajnos semmilyen potenciá­lis férfi nincs körülöttem, a sofőrömet leszámítva, aki másfél éve segíti a munkánkat. De én ma is nyitott vagyok új kapcsolatra, szerelemre – vallotta be az énekesnő.

Fotó: Youtube

Az ideális jelöltet eképpen jellemezte: – Igazából nekem már nem az számít, hogy csodaszép meg izmos le­gyen. A lényeg, hogy legyen szerethető, okos, értelmes, akivel együtt le­het élni. Az sem érdekel, hogy szakmabeli az illető vagy sem, csak le­gyen hu­mora.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.