Minőségi gasztronómia határok nélkül
A magyar gasztrokultúra legmenőbb fesztiválján egy időben és egy helyen felsorakozó legkiválóbb fővárosi és vidéki éttermek ételei mellé a látogatók most is megkóstolhatják az ország legjobb borait, söreit, pálinkáit, és persze a kínálatból nem maradhatnak ki a legjobb cukrászdák, gourmet-üzletek, sőt a kiemelkedő teljesítményt nyújtó street foodosok sem. A fesztivál idén már túllép az ország határain. Itt lesz a nemrégiben a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš, a szlovén Hiša Franko étterem séf asszonya. Az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 18–21. között a megszokott helyre, a Millenáris Parkba csalogatja a kulináris kalandorokat, ahol a rendkívül sokszínű étel- és italkínálat mellett ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába. Továbbra is ez az egyetlen rendezvény, ahol lehetőség nyílik néhány nap alatt végigkóstolni Magyarország legjobbjainak kínálatát, sőt most már annál is többet!
A rendezvény elmaradhatatlan része a Workshop, a gasztroszínpad sokszínűsége, a családi és gyermekprogramok, de átadásra kerül a Gourmet szakmai- és közönségdíj is.
(X)