Ültetett koncertekkel lépnek túl a tömegrendezvények tiltásán Debrecenben, Majka is koncertet tarthat

2020. augusztus 3., 13:19

Szerző:

Lesznek ültetett koncertek a debreceni nagyerdei Stadionban.

Az egyik ilyen alkalommal fellép majd az a Majka is, aki korábban kettős mércéről beszélt – írja a hvg.hu. a Campus Fesztivál a közösségi oldalán jelezte, hogy bár a rendezvényt nem tudják megtartani, lesz négy eseményük a debreceni Nagyerdei Stadionban augusztus 19-22. között.

Fellép majd Majka & Curtis,

Rúzsa Magdolna, a Kowalsky meg a Vega és a Bagossy Brothers Company.

A portál emlékeztet, pár héttel ezelőtt kettős mércét emlegetett Majka, amikor arról volt szó, továbbra sem lehetnek koncertek.

„Ebben az országban tökéletesen működik az a kettős mérce, amit az elmúlt hetekben meg hónapokban láthattunk. Van, akinek szabad tömegrendezvényt szervezni, és van, akinek meg nem. És ez felháborító szerintem.”

Persze nem ez lesz az egyedüli koncert, amelyet megtartanak a közeljövőben, az Apostol 50 éves jubileumi fellépése sem marad el. A koncertet szervező Broadway Event ügyvezető igazgatója, Kovács Zoltán az ATV Híradójának korábban azt mondta, hogy június 18-tól a kormány a vészhelyzetet feloldotta, és az úgynevezett ültetett előadások nem tartoznak a zenés táncos előadások kategóriájába, ezeket meg lehet tartani.

A hazai médiatörténelemben először fordul elő, hogy a két ismert műsorvezető ugyanabban a műsorban köszönti reggel – ezúttal – a hallgatókat. Pachmann Péter ugyanis hat év után visszatér a Jazzy-re és csatlakozik a Business Class műsorvezetői gárdájához: Gundel Takács Gáborhoz, Kamasz Melindához és László Csabához.