Igazából Karácsony – 2019. december 28-án újra az Arénában a Budafoki Dohnányi Zenekar

2019. december 18., 14:05

Szerző:

2019. december 28-án, szombaton este ismét az Arénába várja közönségét, a zeneszerető családokat a Budafoki Dohnányi Zenekar.

A tavalyi nagy sikerű szimfonikus koncertshow után idén is meghívjuk az igényes, a hagyományos szimfonikus koncertek kereteit feszegető törekvések iránt fogékony zeneszeretőket a karácsonyi hangulat közös ünneplésére, szívmelengető komoly- és könnyedebb zenei szimfonikus feldolgozásokkal, szólistákkal, táncosokkal, artistákkal, „kötelező" karácsonyi dallamokkal, zenei meglepetésekkel, show-val töltjük meg ezt a december végi estét.

A tavalyi koncepcióhoz hasonlóan most is lesznek látványelemek, légtornászok, fényjátékok, videóbejátszások, grafikai varázslatok.

Lesznek, természetesen meghívott vendégek is, akik közül itt Tompos Kátyát, a zenekar egyik nagy kedvencét emelnénk ki.

Kiváló karácsonyi ajándéknak tartjuk az erre az estre szóló koncertjegyeket, és örömmel hosszabbítjuk meg a karácsonyi hangulatot önnel, szeretteivel közösen ezen az igazán egyedülálló esten.

Ha ön ott volt tavaly, akkor – reményeink szerint – nem is kérdés az ön számára, hogy most is ott a helye. Ha csak hallott róla, biztosan már bőszen tervezgeti, hogyan illessze be ezt az estét a családi karácsonyi menetrendbe. Ha pedig most hall róla először, csak bátorítani tudjuk! Vegye meg a jegyét minél előbb!

A BDZ karácsonyi koncertjével sok ezer nehéz sorsú kisgyerek karácsonyát segíti szebbé varázsolni, így támogatva a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját. (x)

ELŐADÓK

Tompos Kátya – ének

Zemlényi Eszter – ének

Varga Donát – ének

Rabi Bálint – rap

Szentpáli Roland – tuba

Budafoki Dohnányi Zenekar

Budapesti Akadémiai Kórustársaság

Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola Gaudete Gyermekkar

Magyar Légtornász Egyesület

ADOL Mozgásművészeti Stúdió

VEZÉNYEL

Hollerung Gábor

Sztártudósok, influenszerek és frissen megválasztott polgármesterek is összecsapnak a tizedik Brain Bar jövőfesztivál színpadán, olyan témákat vitatva meg, mint a marihuána fogyasztása vagy az eutanázia. Szeptember 26-27-én a Magyar Zene Házában 200 előadó és 120 program inspirálja az érdeklődőket arra: legyenek ők is tevékeny résztvevői a jövőjük alakításának.

Egy gúnyos dalocska vezette el őt saját zsidósága felfedezéséhez. A vallás aztán komoly szerepet játszott az életében, segítségével közelebb került önmagához és a világhoz – többek között ez derült Székely Kriszta, a budapesti Katona József Színház rendezőjéről. Réczei Tamás Dobd be magad! című műsora exkluzív módon csak a 168.hu felületén látható, ne hagyja ki!

A rendező arra vágyik, hogy a munkája valamiféle hatást keltsen, ellenkező esetben nem sok értelme van bármit csinálni. Hogy a politika a jelenlegihez hasonló szintű feszültséget kelt majd a színházban arra nem számított – többek között derült Réczei Tamás Dobd be magad! című, exkluzív módon csak a 168.hu felületén látható műsorából, melynek vendége Székely Kriszta, a budapesti Katona József Színház rendezője volt. Ne hagyja ki!

Bár édesanyja személyes ambícióját valósította meg azzal, hogy balettot tanult, ezt egyáltalán nem bánja. Hiszen rengeteg mindent tanult a tánctól, amit a szakmai pályafutása során is kiválóan képes hasznosítani. Többek között erről beszélt a Réczei Tamás vezette Dobd be magad! című műsor vendégeként Székely Kriszta, a budapesti Katona József Színház rendezője. Az aktuális epizód exkluzív módon csak a 168-on tekinthető meg, ne hagyja ki!

Székely Kriszta az első diplomáját klasszikus balett szakon szerezte, majd 2015-ben színházrendezőként végzett Székely Gábor és Bodó Viktor osztályában. A budapesti Katona József Színház rendezője kalandos életpályát tudhat maga mögött, amiről a kizárólag a 168.hu felületén látható, Dobd be magad! című műsorban beszélt részletesen. Ne hagyja ki!