Zelenszkij jó híreket kapott

Volodomir Zelenszkij az ukrán hadsereg parancsnokaitól és a hírszerzés vezetőitől is jó híreket kapott. 

2022. szeptember 5., 09:15

Szerző:

Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij beszámolója szerint az ukrán erők a közelmúltban három települést foglaltak el, kettőt Dél-Ukrajnában, egyet pedig Kelet-Ukrajnában.

Az ukrán államfő nem nevezte meg a városokat, és azt sem árulta el, pontosan mikor kerültek azok ukrán kézre. Legutóbbi beszédében Zelenszkij arról beszélt, hogy vasárnap este „biztató jelentéseket” kapott a katonai parancsnokaitól és a hírszerzés vezetőjétől, írja az Index.

(Kiemelt kép: Az ukrán elnöki sajtószolgálat által 2022. március 21-én készített és közzétett képen Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az ukrán néphez fordul egy közvetített beszéd közben. fotó: STR / UKRÁN ELNÖKI SAJTÓSZOLGÁLAT / AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.